BOZP a odškodňování pracovních úrazů ve vzájemných souvislostech

Dne 31. května 2017 se uskuteční seminář BOZP a odškodňování pracovních úrazů ve vzájemných souvislostech, který pořádá Verlag Dashöfer, nakladatelství spol. s r.o. a redakce portálu BOZPprofi.cz. Akce proběhne v Praze v konferenčních prostorách hotelu Grandior.

Na semináři ve třech samostatných blocích vystoupí:

Robert Křepinský – předseda Stálého výboru pro legislativu při Radě vlády ČR pro BOZP a člen týmu expertů na BOZP ČMKOS,

doc. MUDr. Evžen Hrnčíř, CSc. MBA – přednosta Kliniky pracovního a cestovního lékařství Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a soudní znalec v oboru zdravotnictví a

JUDr. Martin Mikyska – advokát a soudní znalec.

Cílem semináře je zprostředkovat profesní hlediska přednášejících (OZO, odborníka na pracovní lékařství a advokáta) a jejich kombinací přispět jak k většímu porozumění procesům, které řešení pracovního úrazu nebo nemoci z povolání provázejí, tak k posílení vědomí potřeby důkladné prevence vzniku poškození zdraví v souvislosti s prací. Velký prostor bude vyhrazen pro diskusi nad otázkami účastníků, vyplývajícími z jejich vlastního profesního působení a následné výměně zkušeností, s nimiž se počítá v závěrečném čtvrtém bloku.

 

Při objednání prostřednictvím tohoto odkazu získáte 15 % slevu oproti standardnímu účastnickému poplatku (standardní vložné je 3 490,- Kč + DPH)

 

Srdečně zveme k hojné účasti!!!

Napsat komentář